Cautare

23858 de rezultate pentru "presedintele romaniei 2012" (4.31 secunde)
"In 2012, Basescu isi va aresta si dusmanii, si prietenii" 2012 va fi cel mai agresiv an electoral de dupa Revolutie, an in care pedelistii vor fura pe rupte din banul public iar presedintele Traian Basescu isi va aresta, dupa bunul plac al inimii, atat dusmanii, cat si prietenii care nu ii raspund cu promptitudine la comenzi, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Acestia saluta recunoasterea acestei necesitati atat in "Schita pentru o Uniune Economica si Monetara adanca si autentica", publicata de Comisia Europeana in noiembrie 2012, cat si in raportul intitulat "Catre o uniune economica si monetara autentica" publicat de Presedintele Consiliului european, Herman Van Rompuy in decembrie 2012, in stransa colaborare cu Presedintele Comisiei Europene, Eurogroup si Banca Centrala Europeana.
Lichidatorii judiciari anunta un numar record de insolvente in 2012, pe baza estimarilor din primele luni ale anului. ... "Din pacate, va fi un numar mare de proceduri de insolventa in 2012 si vor fi societati importante.
Reintregirea salariilor bugetarilor va avea loc in doua transe, pana la finalul anului 2012, precizeaza Guvernul, printr-un comunicat de presa prezentat de Agerpres.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut o declarative politica intitulata "Fiind impotriva votului din 2012, aliantele locale dintre PNL si PDL reprezinta o tradare pe fata a romanilor!", pe care o puteti citi in continuare.
Romania va cumula in perioada 2002-2012 pierderi de sute de milioane de euro pentru ca nu cumpara gaze naturale direct din Rusia, ci de la intermediari, iar aceasta situatie ar trebui rezolvata dupa ce expira contractele in derulare, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Bugetul trebuie depus in Parlament cat mai urgent Saptamana trecuta un director de la Banca Nationala a Romaniei declara nonsalant ca toate pensiile mai mici de 1000 lei trebuie impozitate si ca 30% din angajatii de la stat trebuie dati afara.
Intregul proiect este finantat de Uniunea Europeana prin Fondul de Coeziune in procent de 85% si de Guvernul Romaniei, in proportie de 15%. ... Dupa ce patronul firmei Romstrade a fost acuzat de fraudarea fondurilor, fiind arestat, lucrarile la lotul 1 au fost sistate in noiembrie 2012.
Ancuta, componenta a lotului olimpic al Romaniei, se antreneaza in satul Iten, un fel de Mecca a alergatorilor de lunga distanta care se pregatesc la mare altitudine, 2.400 de metri, sa iasa campioni mondiali si olimpici. Februarie 2012.
Gimnastica - Euro-2012:
Handbalista de la SCM Craiova a fost convocata de Radu Voina la nationala pentru ultimele doua partide din preliminariile Campionatului European 2012, cu Portugalia si Grecia.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Pentru un Panteon al Romaniei. ... Societatea civila si clasa politica trebuie sa militeze pentru infiintarea in capitala tarii a unui Panteon National dedicat tuturor oamenilor ilustri ai Romaniei si ai poporului roman.
Pentru un Panteon al Romaniei. ... Societatea civila si clasa politica trebuie sa militeze pentru infiintarea in capitala tarii a unui Panteon National dedicat tuturor oamenilor ilustri ai Romaniei si ai poporului roman.
Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Ati transmis tot ce ati dorit cetatenilor Romaniei? Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD: ... Liviu Dragnea, presedintele PSD:
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Cine este omul politic al anului 2012 in Romania? ... Premierul Romaniei Victor Ponta (60%) obtine dublu fata de Presedintele Basescu (30%). ... Iata mai jos clasamentul Omului politic al anului 2012 :
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
google-analytics.com